EL CLUB VIDALBA A ANGLATERRA


Un grup de 10 joves del Club Vidalba s'han desplaçat junt amb els seus monitors al Regne Unit per a gaudir d'una setmana al comtat de Kent. L'expedició menorquina té previst realitzar al llarg d'aquests set dies diferents activitats d'oci al centre Arethusa Ventura Centre de Rochester, a l'est de Londres.
Tir amb arc, escalada, caiac, són entre d'altres les especialitats que composen el programa que s'ha preparat. El centre ubicat a la vora del va riu Medway compta amb les instal·lacions necessàries perquè aquests dies suposin per a aquests joves una experiència inoblidable i suposa per al Club Vidalba una de les activitats més importants dins del programa d'oci i esport que desenvolupa a Menorca.
Aquesta iniciativa ha estat possible gràcies al suport del Rotary Club de Menorca que ha col·laborat de manera molt intensa en la programació de l'esdeveniment. També han col·laborat el Menorca Criquet Club, el Sr. Gerald Wright així com el Foreign Office de l'Aeroport de Menorca. A tots ells moltes gràcies per fer possible aquest somni.
Els joves del Club Vidalba tornen a Menorca el per divendres i segur que tornarán amb un record inestimable que els acompanyara la resta de les seves vides.
Des del Club Vidalba volem agrair publicament a totes i cada una de les persones que han fet possible aquest viatge, que amb la seva ajuda i interès hauran fet possible que 10 joves puguin viure una experiència que suposa normalització en la seva vida i que ha contribuït sens dubte a què s'assenten per uns dies capaços de realitzar activitats complicades per a ells. A tots gràcies
Esperem que a la seva volta ens puguin relatar les seves vivències i sensacions.


 Posted by Picasa